Google Website Translator Gadget

Industrial Series

Industrial Series
Tuneladora en Montcada i Reixac

Human Figure Series (2016 et seq.)

Human Figure Series (2016 et seq.)
Marina

Helleborus in Black Series

divendres, 12 de novembre del 2010

Gaudí, Güell, Barcelona

Gaudí no necessita presentació, ell sol presenta Barcelona. A vegades sortim a pintar amb els companys llocs coneguts i, tard o d'hora, acabes en un d'aquests edificis amb tanta personalitat que imposen la seva llei a l'artista. Us presento els que m'han semblat resultats més aconseguits, però tots ho hem intentat diverses vegades.
Aquesta aquarel·la de la Pedrera la vaig cedir a la Fundació Funamment

Casa Milà (La Pedrera, Barcelona)

Una mica més abaix, sempre amb cues i la gent aixecant el coll i estirant els braços amb la càmara, tenim la casa Batlló. La tinta està feta des de l'altra vorera del Passeig de Gràcia.

Casa Batlló (Barcelona)



Apunt en tinta de la Sagrada Família


De tota l'obra de Gaudí, quan era adolescent estimava en especial el Parc Güell. Era un lloc àmpliament ignorat pels propis barcelonins on podies trobar pau i una estranya sintonia de la ment amb aquelles formes de bogeria calculada. Guitarres, passejades, llibres, fotos, amors... però mai havia anat a pintar. Més recentment, a partir del 2006, vam quedar un grupet per anar-hi a pintar. Ja em delia imaginant-me assegut a les escales de l'entrada encaixant el famós drac... però quina decepció! El drac no es veu: desenes de turistes fan cua per tenir dos segons de glòria i fer-se la foto... totes les nacions, des de Rússia al Japó passant pels Països Baixos, tenen representants allà que arriben per tongades... Hi ha coses de la joventut que moren i altres que moren d'èxit...

Viaducte del Museu (Parc Güell)

Parc Güell (Barcelona)


Sala Hipòstila del Parc Güell

La Plaça amb el banc ondulant (Parc Güell)


Pavelló de l'entrada (Parc Güell)

Bancs i jardineres (Parc Güell)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada