Google Website Translator Gadget

dijous, 11 d’agost de 2011

La Fira d'Art de Salàs de Pallars
Salàs de Pallars Art Fair


A meitat d'agost se celebra al poble de Salàs de Pallars (Pallars Jussà, Lleida) la fira d'art. Antigament se celebrava a Salàs la fira de bestiar de peu rodó. Les eres amb arcades es convertien es espais on s'exhibien els animals. Avui dia aquests bells pòrtics s'han reciclat per a l'exhibició de pintura, fotografies, artesania i peces d'art durant un cap de setmana a meitat d'agost.
Aquí teniu l'espai que vaig disposar en la fira de l'any passat, a l'era de Morlans.
Una de les eres de Salàs, agost de 2010
Enguany van per la 21ª edició. La fira inclou l'exposició i venda d'obres d'art a diverses eres del poble, un concurs de pintura seca -que sol tenir caràcter vanguardista-, exposició d'un convidat i diversos actes culturals.
Cartell de la 21ª edició de la Fira de Salàs
El crític d'art Josep Maria Cadena assisteix a la fira, participa en el jurat del concurs, comenta les obres amb els artistes i els visitants. En la foto el podeu veure visitant l'espai de l'autor a la fira de l'any passat.
J.M. Cadena recorrent les eres (agost, 2010)
Fa uns quants anys que hi participo amb tintes, aquarel·les i dibuixos. Preferentment porto obres que tenen com a temàtica el mateix poble de Salàs que és una font d'inspiració inexhaurible.
Díptic de Salàs i Pantà (2 fulls de 70x50 cadascun)
Més endavant aniré pujant les obres que porto enguany. A banda d'unes poques aquarel·les de 60x80, exposaré el bloc de dibuixos i aiguades sencer, les que he fet a Salàs i potser altres. Aquí va com a primícia una doble pàgina del bloc.
L'inconfundible perfill del poble de Salàs (juliol 2011)


8 comentaris:

 1. Por lo que he podido entender, estas exponiendo en Salas de Pallars en una feria de arte antiguo que ademas tiene un concurso de pintura.
  Espero que la exposición te produzca satisfacciones artísticas, tanto de critica como de publico y si es posible también materiales, que no suelen venir mal.

  Un abrazo.

  ResponElimina
 2. Muy original y simpática forma de promocionar el arte. Te deseo mucha suerte. Ya me explicarás cómo ha ido a la vuelta de mi viaje a Bretagne. Ahora me toca a mí!
  Un abrazo.

  ResponElimina
 3. Carlos, suerte con la exposición.

  Tus trabajos sobre el paisaje de Salás son realmente bonitos. Que tengas muchas satisfacciones con esta exposición porque tus trabajos lo merecen.

  Saludos y enhorabuena.

  ResponElimina
 4. Hola Ricardo
  Salàs organiza una feria de arte (no antiguo, simplemente una feria que uno lleva la pintura que tiene o escultura etc.). Suelo llevar acuarelas de temática del propio pueblo que tiene normalmente buena aceptación. Los comentarios del público siempre me resultan gratos. En el concurso de pintura caben cosas como las "tu otra web" o vanguardia en general, pero nunca me ha pasado por la cabeza participar porque actualmente lo que me llama es lo que ves aquí cotidianamente. Espero tener también algua satisfacción de las otras que mencionas... a ver...
  Un gran abrazo

  ResponElimina
 5. Bueno Joshemari, te deseo una feliz estancia en Bretaña, no sé si querrás conocer lugares nuevos o no, pero seguro que con los que ya conoces tendrías de sobra para llenar la retina... y los cuadernos...
  Que te vaya muy bien. Un abrazo.

  ResponElimina
 6. Hola Reyes
  prometo colgar en el blog los nuevos trabajos que he expuesto en Salàs. En las eras lucen bien y alguno ya ha mostrado esta tarde ganas de irse con alguien... Gracias por el apoyo que me brindas!
  Un abrazo

  ResponElimina
 7. Són molt maques les teves aquarel·les, encantat de descobrir-te.

  ResponElimina
 8. Gràcies, entintades. El plaer és recíproc!

  ResponElimina