Google Website Translator Gadget

Industrial Series

Industrial Series
Tuneladora en Montcada i Reixac

Human Figure Series (2016 et seq.)

Human Figure Series (2016 et seq.)
Marina

Helleborus in Black Series

dissabte, 12 de febrer del 2011

Més barques a l'Ametlla
More fishing boats in Ametlla

Per què molts pescadors de professió pesquen amb canya a estones lliures? Pot ser que estiguin jubilats i el peix segueix "tibant del fil". Pot ser que en realitat no es facin a la mar perquè tenen altres feines i, a l'Ametlla de Mar, qui no és pescador... bé, això potser s'ha de compensar d'alguna manera... No ho sé del cert però aquests de l'aquarel·la -ho he vist moltes vegades- no eren turistes de ben segur...

Pescant entre les barques atracades
Hom té la impressió que les barques són, en un sentit figurat, les autèntiques cases d'aquest poble. Fins que no baixes pels carrers fins al port, no trobes el cor que glateix per tota la vil·la.

Barques de pesca a prop de la Llotja
Barques al moll
Barques i iots
Barques petites (rotulador)
Aquí teniu més barques de l'Ametlla, i elements de tipus més industrial.

2 comentaris:

  1. Hola Carlos, acabo de visitar tu blog y me ha encantado, segun mi parecer tus acuarelas son de lo mejorcito que se ve por los blogs mas populares.
    Me gusta el control de grises que tienes, fantástico, limpio. Y los temas de construcción ,los desnudos. Ya estaremos en contacto.
    Te sigo a partir de ahora.
    Un saludo.
    Ricardo.

    ResponElimina
  2. Hola Ricardo. Gracias por el comentario. Compartimos, me temo, la pasión por los puentes y por ciertas construcciones menos aclamadas. Nos iremos encontrando.
    Saludos cordiales.

    ResponElimina