Google Website Translator Gadget

Industrial Series

Industrial Series
Tuneladora en Montcada i Reixac

Human Figure Series (2016 et seq.)

Human Figure Series (2016 et seq.)
Marina

Helleborus in Black Series

divendres, 31 de juliol del 2020

Dues imatges del mar
Two images of the sea

Dues imatges del mar ben diferents. En una treballes l'aquarel·la més enllà de la "primera impressió", i de la segona, i en comptes de refusar-la perquè no has aconseguit el que volies, deixes que sigui ella qui porti el rumb, segueixes experimentant per veure on et porta i en què acaba. Sembla que acaba de nit!


L'altra és un apunt lleuger, fet amb uns pocs colors en la platja. Solen apreciar-se aquests exercicis directes, sense pretensions, que presenten les coses alleugerides de tot pes i fan descansar la mirada.



2 comentaris:

  1. Hola Sarrate. No sé si me recordarás, soy Kamil, de tu último curso de filosofía en 1º de bachillerato. Quería saludar y felicitarte por la calidad de tus obras. Son realmente geniales.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Home, Kamil, com vols que no et recordi? Un estudiant que estudia és avui dia una cosa ben singular, literalmente inoblidable! M'ha alegrat molt veure't aparèixer per aquí, un lloc tan diferent al que teníem costum; i si t'agraden les aquarel·les afegiré als talents coneguts, una sensibilitat plàstica que tampoc vam tenir oportunitat de compartir. Suposo que ja deus estar matriculat, amb la llibertat sencera de poder triar qualsevol carrera. Espero poder anar ampliant els treballs que penjo i que segueixis veient-los. Una abraçada.

      Elimina