Google Website Translator Gadget

Industrial Series

Industrial Series
Tuneladora en Montcada i Reixac

Human Figure Series (2016 et seq.)

Human Figure Series (2016 et seq.)
Marina

Helleborus in Black Series

dijous, 4 de setembre del 2014

Petit format en la Fira de Salàs 2014
Small format in Salàs 2014 art Fair





Després de dos estius sense participar, enguany m'hi vaig apuntar per presentar una sèrie de dotze aquarel·les de petit format, 18x26. En totes elles, la condició auto-imposada era fer l'encaix amb el propi pinzell, no encantar-se amb els detalls, i no més de 30 minuts... Bé, en algún cas vaig sucumbir a més temps del compte.


 



Complementa l'exposició unes aquarel·les del poble de l'estiu anterior, una selecció de treballs sobre el planeta Helèbor, i cinc o sis nus: uns quants penjats en cordills i agulles d'estendre la roba, i dues carpetes.







En general la cosa va agradar, i l'ambientillo amb els artistes de l'era de Pòlit molt agradable i cordial, com sempre.

6 comentaris:

  1. Sí señor, una buena lección de acuarela. Fresca, rápida y auténtica, buscando esos rincones y callejuelas que tanto nos gustan... Admiro tu capacidad para buscar y plasmar las luces y sombras.
    Un saludo

    ResponElimina
    Respostes
    1. ¡Qué maja eres, Mercedes! Como ando un poco parado con la acuarela, a lo mejor hasta me animo a volver a arrancar para estar a la altura de lo que dices. Creo que esto de pintar ya tiene estas cosas, que un día aceleras, luego frenas, te paras, te vuelves a poner en marcha... Un abrazo saleroso!

      Elimina
  2. Com domines la tècnica i has treballat molt, es nota encara que estiguis poc en pintar-les. Et felicito. (Encara que diguis que estàs parat)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si m'ho poso a pensar resulta que no deixo de fer el meu treball setmanal un dia al St Lluc, i aquí em sembla que el repte segueix viu i que hi veig millores subtils però que em semblen reals... però en la resta sí que s'ha aturat. I no és tant la producció sinó aquelles proyeccions que un es fa des de la imaginació en les que et prefigures una obra que t'agradaria fer... dit d'una altra manera, manquen les ganes. Estic respectant aquests ritmes perquè això no va sense un interés proporcional per altres coses. Però és clar que un dia d'aquesta passarà un tren de l'aquarel·la en el que penso pujar i tirar endavant unes quantes parades més, com molts de vosaltres... Gràcies per les teves paraules.

      Elimina
  3. Carlos; te felicito por tu técnica tan depurada que te permite lograr este conjunto de bellezas que admiro con mucho placer. Un abrazo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Amigo Eduardo, no me olvido de la Colla y pienso que si pudiera venir retomaría el trabajo en la calle que siempre tiene su punto de placer. Estas que aprecias son casi las únicas del verano en la calle... Un abrazo y gracias!

      Elimina