Google Website Translator Gadget

dijous, 26 de juny de 2014

Retrats en nu (5): tres poses reflexives
Portraits in nude (5): three thoughtful poses

Natalia H.
Natalia H. detall del cap
Gabriela
Constanza
Constanza, detall del cap
Potser sempre sembla el mateix, no sé, però en realitat hi ha nous assaigs de colors, de formes d'aplicar la pinzellada i de resoldre les formes... aixó sí, canvis ben poc radicals, més aviat subtils. La de Natàlia H., amb la seva característica pose de mentó aixecat continua les cróniques del blau ceruli però aquí amb "boira opaca" per matar el "forat negre" del cabell -les seves rastes interminables-. Per a Gabriela vaig triar grisos amb blau i carmí, mentre que per Constanza C. em va cridar més una pell més càlida, amb vermell i terra siena natural... En els tres casos l'inteŕes pel retrat seguia dempeus: tres noies més aviat reflexives.

2 comentaris:

  1. Trabajos geniales! los rostros son tan expresivos como cautivadores, los colores armoniosos y sutiles. gracias por compartir.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Beatriz, me llena de gozo ver que estos trabajos le parezcan contener valores artísticos. Hay épocas, creo, en que lo creativo no consiste en poner el mundo patas arriba sino seguir trabajando pacientemente y obtener más sutilidad. Su comentario sí que merece las gracias!

      Elimina