Google Website Translator Gadget

Industrial Series

Industrial Series
Tuneladora en Montcada i Reixac

Human Figure Series (2016 et seq.)

Human Figure Series (2016 et seq.)
Marina

Helleborus in Black Series

dimarts, 4 de març del 2014

Travesses abandonades
Abandoned sleepers

Travesses abandonades

Travesses que eren el camí 
i ara resten al camí 
travesses travessades en mig de la pols
segments de camins desarticulats.
Viatge impossible: 
retorn a la matèria


Travesses amuntegades
 Fa uns quants mesos, Montmeló estava com la imatge anterior però l'aquarel·la és d'ara. La següent, no: la vaig publicar abans, aquí:)

Rails amuntegats

3 comentaris:

  1. M'estic interessant en la tècnica de l'aquarela i m'han atrapat els teus treballs. Estava buscant imatges d'estacions terminus per un blog que vull fer i he anat a petar a els teves aquarel·les. M'agrada fer fotografies de llocs abandonat i els teurs treballs de ponts, estacions i llocs industrials em semblen molt interessants!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Són curiosos aquests viatges per la xarxa que encertadament anomenen navegar. La imatge més clàssica del tren no serviria per il·lustrar com s'arriba d'un lloc a l'altre perquè el tren sembla relligar una partida i un terminus de manera rígida o més estable. Ara bé, si les vies estan desarticulades, no se sap d'on venen ni on van: són trossos que la imaginació pot juntar. Per si de cas fas un tram de viatge amb l'aquarel·la més estona, o amb les imatges de llocs industrials etc., benvinguda. I si no, gràcies de totes formes per la visita, Eulàlia, i ja em diràs com va aquest blog...

      Elimina