Google Website Translator Gadget

Industrial Series

Industrial Series
Tuneladora en Montcada i Reixac

Human Figure Series (2016 et seq.)

Human Figure Series (2016 et seq.)
Marina

Helleborus in Black Series

dissabte, 6 d’octubre del 2012

Sortides a l'estiu amb la Colla dels dimecres
Summer outings with the Colla dels dimecres

Jardins de la Tamarita

 He pogut anar amb la Colla dels dimecres unes poques vegades aquest estiu. Vaig penjar en el seu blog les obres i les aplego aquí per tal de veure que, llevat del paisatge urbà de la Via Laietana, segueixen el tema recurrent d'aquest estiu de l'estudi de masses vegetals.

Via Laietana
Jardins del Palau Reial
La veritat és que sempre són un plaer aquestes sortides... A més, les opinions en viu sobre les obres, més agosarades que en el blog, acostumen a no tenir desperdici i són molt profitoses...

Pont japonès de la Pça de Can Fabra

6 comentaris:

  1. Hola Carlos las entradas anteriores ya me parecían muy buenas, éstas aun mejores, te felicito!!!
    un abrazo,
    mcarmen

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola M. Carmen. Gracias por tu apoyo generoso. Recibo tu felicitación y abrazo con gran placer. La cuestión es seguir trabajando! Un abrazo gordo.

      Elimina
  2. Tots realitzats amb la habilitat teva d'artista. Llàstima que no vaig poder assaborir-los en viu.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Antònia... Les meves visites a la Colla les determina la feina, com ja saps. Un dia o altre hi haurà oportunitat de coincidir. Sí que és veritat que en viu es veuen coses molt més subtils que en foto, i sobre tot es comenten coses molt interessants a l'hora de quedar al bar de torn. Salutacions cordials!

      Elimina
  3. Hola Carlos, aprofito que estic de visita a la casa paterna per conectarme i poder com a mínim enviar una rapida salutació.
    He vist que has fet una exposició, espero que hagi anat be?
    Ma agradat molt el paisatge de Camps amb bales de palla i el del Sant Jordi d'Alfama (Ametlla de Mar)
    Una abraçada!
    Roger.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Roger... no sé si entendre que només et pots connectar algunes vegades i per això tens el blog inactiu fa tres mesos? Gràcies pel teu interès per l'exposició: va anar dignament. Si no fos tan pesat muntar-les i organitzar-les en faria més... o en faria més si compensessin una mica l'esforç. L'aquarel·la de St Jordi d'Alfama va ser pintada en condicions delicioses i m'evoca també sensacions delitoses; la de les bales no m'entusiasma tant però sempre es constata que cada espectador veu a la seva manera. Una abraçada!

      Elimina