Google Website Translator Gadget

Industrial Series

Industrial Series
Tuneladora en Montcada i Reixac

Human Figure Series (2016 et seq.)

Human Figure Series (2016 et seq.)
Marina

Helleborus in Black Series

dilluns, 2 de maig del 2011

Inauguració a La Unió
+ cita de Yasmina Reza
Inauguration at La Unió
+ Yasmina Reza quote

La figura més recent de la mostra
Tal com estava anunciat, el dia 27 d'abril, després del pregó a càrrec de La Pegatina (fotos d'en Lluis Armengol) es van inaugurar les exposicions: la de maquetes de castells, carros, cantis, brodats, treballs del taller de la memòria ...i la de les meves aquarel·les de nus. En Fidel Casajuana té també fotos de tot això, algunes de les quals van més abaix.
Al muntatge, el dia abans, ens va fer un cop de mà el sr. Francesc Mimó i així va quedar l'espai.

Aspecte de la Sala del Soci el dia del muntatge
En la foto següent podeu veure a la sra. Matilde Lluch parlant amb l'autor; a la dreta al sr. Albert Arévalo, el del cabell blanc, president de la SCR La Unió de Mas Rampinyo. Al costat seu, observant l'escena, l'alcaldessa de Montcada i Reixac sra. Maria Elena Pérez que ens va honrar amb la seva presència a la inauguració de tots els actes.

Inaguració de l'exposició 

En Lluis Armengol va tenir cura de posar en la pantalla que hi ha en la Sala del Soci alguns dels meus videos de dibuixar. No són de pintar les figures però quedaven bé igual...
La pantalla, amb vídeos de dibuix (foto Fidel Casajuana)

Un generós pica-pica va acompanyar les diverses inauguracions de la jornada...
El pica-pica (foto Fidel Casajuana)
* * *
Al dia següent es va representar en el teatre de La Unió la peça de Yasmina Reza, Art a càrrec del grup TEA345. Hi ha fotos d'en Fidel.
En aquesta versió van substituir, amb molta cura, el personatge de l'Ivan per la Catalina. La representació va tenir molt bon nivell.

Escena d'"Art" de Y. Reza (Foto Fidel Casajuana)
L'obra tracta sobre l'art i l'amistat, o una exploració sobre els diversos sentits de l'amistat arran de la compra d'una obra d'art molt cara, un llenç en blanc de gran format. Cap al final de l'obra, un dels tres personatges fa la següent reflexió:


"Yo no creo en los valores que rigen el Arte de hoy... La Ley de la novedad. La Ley de la sorpresa. La sorpresa es una cosa muerta. Muerta apenas concebida, Sergio."

Una gran cita.

5 comentaris:

  1. Enhorabona, Carlos!

    Tanto trabajo, eh? Te ha quedado muy bien, tiene muy buena pinta. Te felicito, y espero que de ésta salgan otras. Un abrazo.

    ResponElimina
  2. Emebezeta, Noemí... seguro que sabeis la guerra que da tener a punto unos veinte cuadros con sus marquitos... Pero hay que mostrarlos, no? Eso siempre hace ilusión.
    Gracias por acompañar.

    ResponElimina
  3. Hola Carlos, vengo a tu blog a través de otro Carlos, León Salazar, y después de un paseo por tus obras, tengo que decirte que me gustan y mucho. Felicidades por esta exposición.

    Saludos.

    Enrique

    ResponElimina
  4. Hola Enrique
    Ya he visto que, en tema de exposiciones, ¡tú sí que has montado una buena! Gracias por tu cordial visita y seguiremos en contacto.
    Saludos

    ResponElimina