Google Website Translator Gadget

Industrial Series

Industrial Series
Tuneladora en Montcada i Reixac

Human Figure Series (2016 et seq.)

Human Figure Series (2016 et seq.)
Marina

Helleborus in Black Series

diumenge, 24 d’abril del 2011

Exposició de figura a La Unió de Mas Rampinyo
Figure exhibition at La Unió of Mas Rampinyo



El dimecres 27 d'abril s'inauguren les exposicions de pintura a La Unió de Mas Rampinyo (Montcada i Reixac) dins del marc de la Festa Major. A la Sala del Soci (planta baixa de La Unió) es podrà veure una selecció de les meves aquarel·les de figura nua (que faig al Cercle St. Lluc de Barcelona).

No cal dir-vos als que em seguiu que estaria molt content que poguessiu visitar un moment o altre l'exposició!
Es podrà visitar fins diumenge 8 de maig


Sobre La Unió de Mas Rampinyo podeu anar a la seva web, i sobre Mas Rampinyo en general podeu trobar moltíssima informació en el blog d'en Fidel Casajuana.



Es pot arribar a Mas Rampinyo per la línia 3 de Renfe Rodalies (línia de Vic), baixant a l'estació de Montcada-Ripollet. La Unió es troba molt al costat.
També es pot arribar amb la línia del Bus 96 (Sagrera-Montcada)
L'empresa Sagalés també té parada a Mas Rampinyo (l'autocar surt de Sagrera i de Fabra i Puig)




Amb en Lluis Armengol vam convenir en presentar enguany només figura nua. Aquesta temàtica és seriosa, sol tenir poc èxit comercial però a mi em resulta l'aquarel·la més exigent i compromesa. Treballar el cos humà, si finalment te'n comences a sortir, dóna també molta satisfacció.

Ell va fer les oportunes consultes a la Junta de La Unió i es va decidir que era bona idea. En Lluis em va dir que miraran de passar vídeos del procés de dibuixar i pintar -no de com faig els nus perquè no en tinc, però sí d'altres temes...


12 comentaris:

  1. Suposo que va anar bé la inauguració. Treballes molt bé l'aquarel·la això que és més difícil en figura.

    ResponElimina
  2. I jo esper que sigui tot un èxit. Ja ho havia sentit a dir però no acab d'entendre perquè els nuus no tenen sortida comercial. Per què és?
    Com deia, esper que la mostra la pugui veure molta de gent i que els agradi. Ja ens mostraràs com ha quedat penjat tot, si vols.

    Una abraçada i que vagi molt bé. :)

    ResponElimina
  3. Me gustaría ir, ya veré si puedo, seguro que está muy bien como todo lo que haces. Espero que lo del Barça no te quite admiradores, donde vas a comparar tus deliciosas acuarelas con veitidós descerebrados detrás de una pelota.

    ResponElimina
  4. Enhorabuena Carlos! Te deseo mucho éxito, te presentas con una estupenda muestra.
    saludos

    ResponElimina
  5. Antonia, gràcies, la figura clàssica i amb aquarel·la demana sobre tot constància.

    ResponElimina
  6. Emebezeta, gràcies pels bon desigs. El nu ven poc en general perquè la gent no sap on penjar-lo si pensen en el saló de casa seva; potser queden millor en un estudi o bliblioteca... En el teu cas és diferent perquè fas obres molt expressionistes on la representació del nu passa a segon pla, i això deu tenir un altre tipus de públic... De totes maneres, sobre l'èxit comercial, també li podríem preguntar a Carlos Leon que corre per aquí i deu tenir més experiència... Ah, faré una entrada i posaré alguna foto, prometido.

    ResponElimina
  7. Orsíloco, sempre tan crítica amb el món, ha, ha. La inauguració va anar bé. La gent de la Unió, preveient el tema, van aconseguir que la gent no fugís a base de posar una pantalla gran. Resultat: un èxit de públic... Si més no, es pot plantejar així, com una armonització de la cultura artística i futbolística...

    ResponElimina
  8. Carlos Leon, valoro mucho tus palabras viniendo de alguien reconocido en el terreno del desnudo en acuarela. Emebezeta pregunta si es verdad que la figura tiene poco éxito comercial. Estaría bien saber tu opinión en algún momento. Gracias!

    ResponElimina
  9. T'he trobat Carles! i ja t'he fet amic meu! :)
    Aquest és el meu:

    http://pinzelladesdimaginacio.wordpress.com/

    Fins una altra!

    Cristina Jordà

    ResponElimina
  10. Gràcies, Cristina. Ja estas en la meva llista de blogs... Per cert, he vist grans progressos des de l'última vegada!
    Seguirem en contacte.

    ResponElimina
  11. M'encanten les teves aquarel·les, sobretot com treballes la figura humana!

    ResponElimina
  12. Hola Núria
    Sigues benvinguda al blog! Ja vaig veure que també et baralles amb la figura humana amb aquarel·la, i valoro el comentari de qui en coneix les dificultats. Tinc la impressió que l'estil de figura que segueixo, dins del figurativisme, tot enfatitzant la forma interior, no sempre arriba... O sigui que el comentari m'omple de goig!
    Salutacions

    ResponElimina