Google Website Translator Gadget

Industrial Series

Industrial Series
Tuneladora en Montcada i Reixac

Human Figure Series (2016 et seq.)

Human Figure Series (2016 et seq.)
Marina

Helleborus in Black Series

dimecres, 12 de gener del 2011

Ofelia Rosés, l'esclat i la geometria

Conec a l'Ofèlia des de fa uns vint anys. És una persona treballadora que ensenya a nanos de dotze a setze anys que la gent podem dir-nos coses a través de la nostra sensibilitat artística. Ella en té, i molta, de sensibilitat, i aconsegueix captivar gent que, d'entrada, semblen tenir la pell com de suro.

L'Ofèlia tenia això de les exposicions una mica deixat de banda i celebrem que al final s'hagi decidit presentar públicament les seves darreres creacions.

Invitació a l'exposició d'Ofelia Rosés


L'exposició s'inaugura el 21 de gener de 2011, a Premiart, carrer Sant Antoni, 3, de Premià de Mar.
Ofelia Rosés

L'Ofèlia treballa amb mètode, amb netedat, amb disciplina. No para mai d'empènyer el carro en la seva feina. Però manté totes aquestes qualitats tot conservant encesa, sense fer-ne massa ostentació, una dimensió expressiva que esclata en aquests quadres de gran format.

Planetes. 122x100 tècnica mixta en fusta. 2008

També fa classes de dibuix tècnic i es podria dir que és una geòmetra clàssica, meticulosa, de construcció amb regla i compàs, sempre que pot sense nombres.


Bodegó vitrall. 122x61 tècnica mixta en fusta. 2007
Les dues coses sòn compatibles, l'esclat i la geometria. Jo crec, després d'anys de tractar-la, que malgrat ser tan racionalista quan fa dibuix tècnic, té l'ànima de colors. En els seus quadres podreu trobar les dues coses: un disseny de fons ben rumiat però on la batalla final l'ha guanyada l'alegria del color.


Muntanyes de Terol 122x61 tècnica mixta en fusta. 2007

Aquesta darrer quadre és un collage. L'autora domina la técnica del vitrall i collages amb materials diversos. Aquest és dels que m'agradaria pintar jo mateix. Aprecio el treball de forma i composició de la mà d'un tractament sobri del color. Aquests sèpies m'entusiasmen...


Collage costella d’Adan 122x61 tècnica mixta y collage en fusta. 2007

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada